martes, 19 de febrero de 2013

Llum verda a les obres de la rampa de Cabanasses (ampliació)


Informacion:El setmanari de Suria 
Imagen: Ángel Sanz
Redacció.-
Tot i que encara no hi ha una data concreta, les obres de construcció de la rampa d’Iberpotash a Cabanasses i el seu accés es reprendran aviat després que el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) hagi publicat avui, 19 de febrer, un edicte, de 14 de febrer de 2013, «sobre un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central referent al municipi de Súria».

Amb la publciació d’aquest edicta s’aprova  de manera definitiva definitivament el pla especial urbanístic per a l’accés a la rampa de la mina Cabanasses, de Súria, redactat a iniciativa de la societat Iberpotash SA i tramès per l’Ajuntament de Súria.

Els treballs de construcció de la rampa de la mina d’Iberpotash romanen aturats des del 17 de gener després que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat emetés dues resolucions en aquest sentit. Entre d’altres consideracions, des del Departament de Territori i Sostenibilitat es va resoldre que la llicència que havia concedit l’Ajuntament era nul·la perquè no havia seguit el procediment legalment establert.

Davant aquests fets es va haver d’elaborar un nou pla especial urbanístic, amb caràcter, que es va aprovar per unanimitat en un ple extraodinari que es va celebrar el passat 6 de febrer. Cinc dies després, la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central donava el seu vistiplau a aquest pla

No hay comentarios:

Publicar un comentario